16.2 C
Slatina
vineri,17 mai,2024

Ultimele Articole

Curse Loctrans de 1 Mai, la fiecare 25 de minute, către Pădurea Strehareți, unde municipalitatea a pregătit multe surprize pentru slătineni

- Advertisement -

Slătinenii care vor să ia parte miercuri, 1 Mai, la manifestările pe care municipalitatea le va organiza în Pădurea Strehareți pot ajunge aici cu ajutorul autobuzelor și microbuzelor Loctrans. Cursele vor fi la fiecare 25 de minute, pe parcursul a nu mai puțin de opt ore, începând cu ora 10:00 a dimineții.

Anunțul a fost făcut marți, 30 aprilie, pe pagina oficială de Facebook a societății de transport în comun din Slatina: „Vă anunțăm că mâine, 1 Mai 2024, puteți călători cu autobuzele și microbuzele Loctrans către Pădurea Strehareți, cu plecări la fiecare 25 de minute, între orele 10:00 și 18:00. Această rută specială va lega stațiile: Gară, Artileriei, Steaua, Metalurgic, Fabra, LPS și OMV, oferindu-vă un traseu confortabil către destinație. De asemenea, Linia 1 va include Pădurea Strehareți ca și punct de întoarcere la orele menționate, pentru a vă permite să vă bucurați de Ziua Muncii în aer liber. Transportul va fi disponibil în întregul oraș pentru a vă asigura accesibilitatea și confortul pe întreaga zi”.

Autoritățile slătinene au pregătit mai multe surprize pentru cei care vor să petreacă 1 Mai la iarbă verde, din Pădurea Strehareți nelipsind comercianții cu grătarele pe care vor sfârâi micii, vânzătorii de bere rece sau de diverse chilipiruri, precum și o scenă special amenajată pe care vor fi prezentate diverse momente artistice și muzicale.

„Vom organiza un spectacol, în intervalul 10:30 – 16:00, mai mulți interpreți și trupe urmând să urce pe scena organizată în aer liber, la Pădurea Strehareți. Slătinenii vor putea să achiziționeze produse culinare, dulciuri și băuturi de la comercianții care vor veni în această zonă. Vor putea să facă și grătar, dar în locurile special amenajate, cu produsele aduse de acasă. Accesul în Pădurea Strehareți se va face doar pietonal, din strada Carol I se blochează accesul cu mașina. Practic, autoturismele vor fi lăsate sus și se va merge pe jos până la zona special amenajată”, a declarat Gigi Vîlceleanu, viceprimar al municipiului Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți