16.2 C
Slatina
luni,20 mai,2024

Ultimele Articole

Ediția 28 a Expo Flora Slatina, între 23 – 26 mai. 50 de comercianți așteptați să-și vândă marfa în Parcul Tineretului

- Advertisement -

Primăria și Consiliul Local al municipiului Slatina sunt organizatori și anul acesta a Expo Flora. Evenimentul dedicat iubitorilor de flori, și nu doar lor, a ajuns la ediția a 28-a și va avea loc spre sfârșitul lunii mai, în cadrul acesteia urmând a-și expune marfa peste 50 de producători de flori, expozanți cu produse de artizanat și hand made, dar și vânzători ai tradiționalului Kurtos Kalacs.

Aleea Eroilor din Parcul Tineretului este pentru al treilea an consecutiv locația de desfășurare a expoziției de flori, programată a avea loc pe parcursul unui weekend, în perioada 23 – 26 mai 2024.

Iar pentru a-și putea vinde marfa în cadrul Expo Flora, comercianții au trebuit să achite taxe, respectiv 20 de lei taxa acord pe zi și 2,69 lei pe un metru pătrat într-o zi.

„Așa cum am obișnuit în fiecare an, Primăria Slatina pregătește o nouă ediție a Expo Flora, cea cu numărul 28, un eveniment floral deja integrat în tradiția orașului, cu expozanți din diverse colțuri ale țării, unde putem admira o multitudine de specii de flori, și nu numai. Avem și comercianți cu produse de artizanat, hand made și binecunoscutul cozonac secuiesc. Pe lista cererilor depuse până acum la sediul Direcției Economice avem 50 de vânzători doritori să activeze în cadrul acestei expoziții florale, iar taxa achitată este de 20 de lei – taxa acord pe zi și 2,69 lei pe metru pătrat, într-o zi”, a declarat Alin Calotă, directorul instituției din subordinea Primăriei urbei.

Sursă foto: Arhivă (Ediția trecută a expoziției florale, desfășurată la jumătatea lunii mai 2023)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți