21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

JO și Adi de la Vâlcea, cap de afiș la Ziua orașului Piatra Olt

- Advertisement -

Piatra Olt îmbracă haine de sărbătoare pe 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, când autoritățile locale organizează din nou Ziua orașului. Iar anul acesta reprezentanții Primăriei și Consiliului Local Piatra Olt, în frunte cu primarul Nicușor Rada, au pregătit un spectacol extraordinar, iar cap de afiș sunt artiștii JO și Adi de la Vâlcea.  

Manifestarea este programată a se desfășura cu începere de la ora 16:00, în centrul orașului Piatra Olt, zona sălii de sport.

Pe lângă slătineanca Ioana Anuța – JO și Adi de la Vâlcea, pe scenă pentru a susține recitaluri vor mai urca Violeta Constantin, Roberta Crintea, Florin Grigore, Cristian Bănățeanu, Lino Golden, Nicușor Iordan, Sorina Ioniță, Alexandra Dumitrescu, Georgiana Nistor și Orchestra „Adi și Viorel de la Balș” – Viorel Zidaru, Loredana Falcue și Adi Răduț. Totodată, momente artistice vor oferi membrii Ansamblului „Acidava” din localitate.

Ziua orașului Piatra Olt se va încheia undeva târziu în noapte cu un spectaculos foc de artificii, dar și un superb show de lasere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți