12.3 C
Slatina
duminică,26 mai,2024

Ultimele Articole

Primarul social democrat al comunei Redea susține că a fost agresat de contracandidatul liberal la Primărie. Polițiștii au deschis dosar penal

- Advertisement -

Un incident neplăcut a avut loc marți, 14 mai 2024, pe o stradă din comuna Redea, locație în care se afla actualul primar Dan Bălă de la PSD, care candidează pentru un nou mandat la alegerile locale din data de 9 iunie. Acesta susține că se afla pe strada Sârbeniei pentru a pregăti demararea unor noi proiecte în zonă, iar la un moment dat contracandidatul său la Primărie din partea PNL, Sorin Ciocîrlie, l-a lovit și înjurat. Edilul în funcție a ajuns la spital, potrivit spuselor sale pe pagina sa oficială de Facebook, având traumatisme craniane, iar reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost nevoiți să facă cercetări și să deschidă dosar penal pentru infracțiunea de lovirea sau alte violențe.

Dan Bălă spune că este bine, întorcându-se acasă după ce a fost externat din Spitalul Municipal Caracal.

„Dragi cetățeni ai comunei Redea, vreau doar să vă transmit că sunt bine și că după efectuarea tuturor procedurilor medicale ce se impun, în cazuri de politraumatisme craniene, am fost externat din Spitalul Municipal Caracal, iar acum mă aflu acasă la Redea! Pentru cei dintre dumneavoastră care nu ați aflat încă și vă întrebați de ce fac aceste precizări vă comunic doar că azi în timp ce mă aflam pe strada Sârbeniei pentru a pregăti începerea proiectelor de asfaltare, șanțuri-podețe și piste de biciclete din comuna noastră, am fost agresat fizic, lovit și înjurat de candidatul PNL la funcția de primar al comunei Redea! Așa a înțeles Sorin Ciocîrlie și PNL-ul de la Redea că se dezvoltă o comunitate, prin scandal zilnic, lovirea cetățenilor și jignirea lor! Cât despre mine stați liniștiți, mă odihnesc în noaptea aceasta și de mâine mă întorc din nou pe străzile comunei să continuăm proiectele de dezvoltare ale comunei! Seară liniștită tuturor! Doamne ajută!”, este mesajul postat pe Facebook de primarul social democrat în cursul serii de marți.

Nefericitul eveniment a avut loc în cursul după-amiezii de 14 mai, în jurul orei 16:00, spun polițiștii. Iar totul între cei doi candidați la Primăria Redea a pornit de la un conflict spontan.

„La data de 14 mai 2024, în jurul orei 16:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic în comuna Redea, din județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 5 Deveselu. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 57 ani, din comuna Redea, în timp ce se afla pe strada Sârbeniei, din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din aceeași localitate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Iar Sorin Ciocîrlie, candidatul PNL la Primăria Redea spune că situația a stat cu totul altfel, declarând că era pe proprietatea sa atunci când edilul spune că a fost agresat de către el. Iar în sensul acesta a pus la dispoziție și două fotografii.

„(…) Acesta este primarul la zece minute după altercație. Eu nu am ieșit după proprietate. Eram în grădina mea, iar el a tras de gard. M-a provocat. Am fost scuipat, înjurat atât eu, cât și părinții, pentru faptul ca i-am stricat ploile la alegeri. Spusele primarului sunt eronate. Până în acest moment eu nu am dat nici o declarație la Poliție, după altercație, la fața locului (…)”, a declarat contracandidatul lui Dan Bălă.

Sursă foto principală: Dan Bălă – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți