3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 37 de ani, rănit după ce a intrat cu mașina într-un pom de pe strada Basarabilor din Slatina

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de duminică, 19 mai 2024, în jurul orei 09:30, pe strada Basarabilor, din municipiul Slatina. Un bărbat de 37 de ani, din localitate, a fost rănit și a ajuns la spital după ce a intrat cu autoturismul într-un pom de pe marginea drumului.

Evenimentul rutier a fost sesizat prin apelul de urgență 112, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a intrat în coliziune cu un pom de pe marginea părții carosabile. În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți