3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Serviciul de recurtare online al MAI – 1,5 milioane de accesări. Peste un milion de programări online pentru paşapoarte

- Advertisement -

Portalul de servicii online al Ministerului Afacerilor Interne – https://hub.mai.gov.ro/ a fost accesat de peste 8 milioane de ori, fiind create peste 452.000 de conturi (identităţi electronice).

Potrivit unui comunicat al MAI, transmis sâmbătă, AGERPRES, serviciul de recrutare online al MAI a fost cel mai accesat, de peste 1,5 milioane de ori, toate anunţurile privind concursurile organizate la nivelul ministerului fiind postate pe hub.mai.gov.ro începând cu 16 octombrie 2023.

De asemenea, aproape 470.000 de persoane şi-au obţinut cazierul judiciar on-line, de la implementarea acestui serviciu pe platforma MAI, la începutul lunii februarie 2023.

Au fost înregistrate peste 365.000 de accesări în cazul celor care au fost interesaţi de cazierul rutier şi aproximativ 1,14 milioane de cetăţeni români au beneficiat de avantajele serviciului ePAŞAPOARTE, care permite programarea on-line pentru depunerea documentelor în vederea obţinerii paşaportului, precizează MAI.

Prin intermediul hub-ului MAI, cetăţenii pot obţine certificatul de cazier judiciar, istoricul sancţiunilor rutiere, diverse avize pentru urbanism, amenajarea teritoriului şi autorizaţii de construcţie ori desfiinţare. De asemenea, se pot programa online în vederea eliberării paşaportului şi pot consulta anunţurile de concurs referitoare la funcţii vacante în Ministerul Afacerilor Interne.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți