2.3 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Ucrainean găsit băut la volanul unui TIR pe care l-a furat, pe o stradă din Drăgănești Olt

- Advertisement -

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au continuat să fie prezenți pe principalele șosele care tranzitează județul și în cursul zilei de marți, 4 iunie, în urma acțiunilor alți patru conducători auto alegându-se cu dosare penale. Unul dintre ei este un ucrainean care a furat TIR-ului unui polonez, care în urma testării cu aparatul alcooltest s-a stabilit că consumase alcool în exces. 

Fapta a fost depistată în cursul serii de marți, puțin după ora 19:00.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt au fost sesizați de un bărbat din Polonia cu privire la faptul că șoferul său i-ar fi sustras un TIR care se află în trafic, în orașul Drăgănești Olt. Autocaminonul a fost depistat și oprit, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Drăgănești Olt, iar la volan a fost identificat șoferul acestuia, respectiv un cetățean ucrainean. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,37 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Polițiștii au întocmit pe numele ucraineanului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Alți trei șoferi nu aveau permise auto

Și polițiștii din cadrul secțiilor de poliție rurală 7 Dăneasa, 10 Vișina și 8 Perieți au constatat infracțiuni rutiere în trafic. Aceștia au oprit pentru control, pe Drumul Național 6, în comuna Mihăiești, Drumul Județean 544, în comuna Urzica, și strada Gladiolei, din comuna Schitu, autoturisme la volanul cărora erau șoferi ce nu aveau permis auto.

Vorbim de un bărbat de 43 de ani, din municipiul București, un tânăr de 31 de ani, din Urzica, și un tânăr de 18 ani, din comuna Schitu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că aceștia nu posedă permis de conducere, motiv pentru care polițiștii au întocmit pe numele fiecăruia dintre ei câte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți