24.1 C
Slatina
duminică,14 iulie,2024

Ultimele Articole

Slătinean reținut după ce ar fi lovit o tânără de 21 de ani, din localitatea doljeană Calopăr, și i-ar fi furat suma de 3.000 de lei

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut miercuri, 5 iunie 2024, un bărbat cercetat pentru tâlhărie calificată. Acesta este un slătinean acuzat de oamenii legii că ar fi lovit o tânără din localitatea doljeană Calopăr, căreia i-ar fi furat și o sumă importantă de bani.

O tânără slătineancă a fost cea care i-a alertat pe polițiști, strigând după ajutor pe o stradă din zona Cartierului Gară.

„În fapt, la data de 5 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Slatina, au fost sesizați de către o femeie, din municipiu, cu privire la faptul că, pe strada General Aldea Aurel, o tânără strigă după ajutor. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a identificat o tânără, de 21 de ani, din comuna Calopăr, județul Dolj, ce ar fi fost agresată fizic și deposedată de 3.000 de lei, la o locuință, din municipiul Slatina, de către o persoană necunoscută. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului și dispunerea de măsuri legale”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În urma activităților investigativ-operative, oamenii legii au identificat un bărbat, de 31 ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea faptei.

Chiar a avut loc și o descindere la locuința slătineanului de unde au fost ridicate bunuri și o sumă de bani ce priveau infracțiunea pe care slătineanul ar fi comis-o, iar ulterior acesta a fost reținut.

„Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința acestuia, de unde au fost ridicate mai multe bunuri și o sumă de bani, care privesc posibila activitate infracțională a bărbatului. În urma probatoriului administrat, la data de 5 iunie, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a adăugat reprezentantul inspectoratului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți