21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Cine sunt primarii care au câștigat alegerile în județ

- Advertisement -

UPDATE: La primele ore ale dimineții era cunoscut faptul că și alte primării de comună au fost câștigate de candidații PSD, iar aici amintim Corabia, Bărăști, Brebeni, Dobrun, Pârșcoveni, Priseaca, Sâmburești, Slătioara și Șerbănești. De asemenea, PNL a câștigat Primăria Morunglav.

Știrea inițială: S-au închis toate cele 381 de secții de votare din județul Olt, după ce și cele din comunele Bărăști și Orlea își prelungiseră programul având numărul mare de alegători care la ora 22:00 încă mai doreau să-și exprime opțiunea se vot.

În județ, prezența la urne, la închiderea urnelor, era de peste 61%, în timp ce în Slatina, municipiul reședință de județ, prezența era de aproximativ 50 la sută.

Rând pe rând, după numărarea voturilor, candidații au anunțat rezultatele parțiale și au început să anunțe pe paginile oficiale de Facebook că sunt câștigători în urma alegerilor locale.

Astfel, potrivit postărilor, dar și a unor surse din interiorul partidelor, PSD a câștigat până acum sigur în comunele unde au candidat doar social democrați – Baldovinești, Colonești, Spineni, Voineasa, dar au luat și primăriile din Caracal, Balș, Piatra Olt, Potcoava, Scornicești, Bălteni, Șopârlița, Topana, Mărunței, Văleni, Bârza, Brastavățu, Brâncoveni, Cezieni, Deveselu, Gostavățu, Oporelu, Coteana, Valea Mare, Movileni, Cungrea, Perieți, Dobroteasa, Verguleasa, Vulturești, Gura Padinii, Redea, Cârlogani, Poboru, Osica de Sus, Ipotești, Cilieni, Radomirești, Călui, Izvoarele, Milcov, Dobrosloveni, Vișina, Șerbănești, Fărcașele, Crâmpoia, Găneasa, Vitomirești, Vlădila, Sprâncenata, Stoicănești, Vișina Nouă, Giuvărăști, Gârcov, Drăghiceni, Orlea și Ianca, iar PNL a obținut până în acest moment primăriile din Slatina, Drăgănești Olt, Icoana, Scărișoara, Traian, Seaca, Strejești, Ștefan cel Mare, Studina, Urzica, Corbu, Vădăstrița și Mihăești. AUR a câștigat primăriile din Grădinari și Rotunda.

La Izbiceni, Ianca, Bucinișu datele nu erau exacte în jurul orei 03:00 a nopții de duminică, pentru că nu ieșeau buletinele de vot, iar la aceeași oră încă se făceau numărători în Brebeni, Priseaca și Morunglav.

Revenim cu detalii…

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți