21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Polițiști și jandarmi mai mulți pentru a asigura măsurile de protecție la zeci de birouri electorale din județ

- Advertisement -

Două structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Inspectoratul de Poliție Județean Olt și Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt, au suplimentat efectivele pentru asigurarea măsurilor de protecție la Birourile Electorale de Circumscripție și la Biroul Electoral Județean încă din seara zilei de luni. În dimineața zilei de marți, acestea au fost din nou suplimentate.

Motivul este predarea în siguranță a materialelor electorale de președinții secțiilor de votare către Biroul Electoral de Circumscripție Județean 30 Olt, care funcționează într-un spațiu al Stadionului „1 Mai” din Slatina, în urma alegerilor locale și europarlamentare care s-au desfășurat duminică, 9 iunie.

„În această dimineață, a fost o nouă suplimentare a efectivelor pentru a facilita predarea în condiții de siguranță a tuturor materialelor electorale de către președinții secțiilor de votare către Biroul Electoral Județean și vom continua să menținem aceste măsuri atât timp cât va fi nevoie”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În jurul orei prânzului zilei de marți, 11 iunie, polițiștii și jandarmii asigurau măsurile de protecție la 26 de birouri electorale de circumscripție.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți