31.7 C
Slatina
miercuri,26 iunie,2024

Ultimele Articole

Jandarmeria Olt caută să angajeze un referent II Financiar

- Advertisement -

Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt are scos la concurs un post de execuție vacant, de personal contractual din sursă externă, și anume caută să angajeze un referent II în cadrul structurii de Financiar.

Plutonier adjutant Simona Ciopor, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt, candidații care au studii medii, cu diplomă de bacalaureat și cursuri/programe de perfecționare/specializare în specialitatea contabilitate, pot depune dosarele de concurs, personal, la sediul instituției mInisterului Afacerilor Interne din teritoriu, situat în municipiul Slatina, strada Cazărmii, nr. 40, județul Olt, în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 10:00 – 16:00, până la data de 1 iulie 2024, inclusiv.

Cei interesați de acest post de referent II Financiar din cadrul IJJ Olt pot afla mai multe detalii dacă urmează link-ul: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2634.

„Informații suplimentare pot fi obținute la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, situat în municipiul Slatina, strada Cazărmii, nr. 40, sau la numărul de telefon 0249/437.901, interior 24535 – Serviciul Resurse  Umane, de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00”, a adăugat reprezentantul instituției.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți