2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

O porțiune degradată din DJ 703 care străbate pădurea dintre Topana și o localitate din Argeș, refăcută cu sprijinul CJ Olt

- Advertisement -

O investiție importantă a fost demarată începând de marți, 18 iunie, în nordul județului Olt. Este vorba despre refacerea unei porțiuni a Drumului Județean 703 care leagă comuna olteană Topana și o localitate din județul Argeș. Drumul tranzitează pădurea din zonă și, așa cum declară Gheorghe Barbu, primarul localității oltene Topana, a fost preluat de Consiliul Județean Olt de la Consiliul Județean Argeș.

Astfel, porțiunea de drum, care era într-o stare avansată de degradare și devenise un calvar pentru conducătorii auto, a intrat în reparații, lucrările desfășurându-se cu sprijinul CJ Olt.

„Vești bune pentru locuitorii comunei Topana, dar și pentru cei din Ciomăgești (comună din județul Argeș n.r.). Având în vedere faptul că Drumul Județean 703 ce străbate pădurea, dintre Topana și satul Giuclani (al comunei Ciomăgești n.r.), devenise un coșmar pentru participanții la trafic, personal am făcut demersurile necesare la domnul președinte al CJ Olt, cel care a găsit soluția de a prelua porțiunea de drum degradată de la CJ Argeș. Astfel, începând de astăzi (marți n.r.) au început lucrările de reparații. Mulțumim Consiliului Județean Olt și domului președinte, Marius Oprescu!”, a declarat edilul din Topana.

Sursă foto: Gheorghe Barbu – primar Topana (Facebook)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți