21.2 C
Slatina
sâmbătă,28 septembrie,2024

Ultimele Articole

Gospodărie distrusă de un incendiu puternic în Verguleasa. S-a propagat și la casa vecină, iar proprietarul a suferit arsuri

- Advertisement -

Echipaje din cadrul ISU Olt și ISU Vâlcea, cu cinci autospeciale de stingere și două echipaje SMURD, au intervenit în după-amiaza zilei de joi, 20 iunie, în comuna Verguleasa, pentru a stinge incendiul izbucnit la o gospodărie și propagat la locuința învecinată. Proprietarul, un bărbat de 73 de ani, a suferit arsuri și a avut nevoie de acordarea unor îngrijiri medicale amănunțite, fiind dus la spital.

„La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la anexe și locuințe din două gospodării, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, cu flacără și degajări mari de fum. Proprietarul gospodăriei de la care a pornit incendiul, în vârstă 73 de ani, cu arsuri pe aproximativ 20 la sută din suprafața corpului, a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ trei ore”, a declarat căpitan Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă a fost utilizare focului deschis într-o anexă gospodărească.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți