21.2 C
Slatina
sâmbătă,28 septembrie,2024

Ultimele Articole

PSD Olt nu a definitivat lista candidaților pentru alegerile parlamentare

- Advertisement -

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, a spus miercuri, 26 iunie, că formațiunea politică pe care o conducea nu a definitivat încă lista cu candidații pentru alegerile parlamentare din 2024. Un an bogat în scrutine electorale, având în vedere că pe 9 iunie au fost cele locale și europarlamentare, undeva în toamnă vor fi alegerile prezidențiale, iar cele parlamentare la început de iarnă.

Activitatea organizației din ultimii patru ani va sta la baza stabilirii listei cu parlamentarii ce vor reprezenta interesele locuitorilor județului în următorii patru ani, spune președintele social democrați olteni, fără a exclude faptul că pot apărea și nume noi pe aceasta: „Nu am început o discuție în ceea ce privește lista pentru alegerile parlamentare. Consider că este încă devreme pentru acest lucru. Bineînțeles că anumite gânduri există, pentru că nu consider că vom creiona lista într-o lună. Ea se bazează pe activitatea organizației, nu numai a parlamentarilor, pe acea listă pot intra și persoane noi, nu trebuie să fie doar din rândul parlamentarilor. Lista se va baza pe activitatea pe ultimii patru ani. Nu pot spune că vor fi sau nu schimbări, pentru că nu ar fi corect. Așa cum v-am spus, nu am creionat, încă, lista, dar anumite gânduri există”.

PSD Olt a câștigat în urma alegerilor din anul 2020 un număr de șapte mandate de parlamentar, din care două de senator – Paul Stănescu, Siminica Mirea și cinci de deputat – Marius Iancu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu, Emil Albotă, Cătălin Grecu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți