32.3 C
Slatina
duminică,14 iulie,2024

Ultimele Articole

TAROM lansează ofertă pentru noi destinaţii internaţionale începând de la 199 euro pentru călătorii dus-întors

- Advertisement -

TAROM lansează o nouă serie de oferte speciale pentru zboruri în lunile de toamnă, la preţuri începând de la 199 euro, informează compania printr-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

Oferta este valabilă în perioada 28 – 30 iunie 2024 pentru călătorii care pot avea loc în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2024 (data ultimului retur) şi include un zbor dus – întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 kg, bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Tarifele pornesc de la 199 euro, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate pe ruta Bucureşti către Belgrad, Budapesta, Praga sau Sofia; 269 euro, cu toate taxele incluse, pentru ruta Bucureşti – Madrid sau Nisa; 289 euro, cu toate taxele incluse, pentru călătoriile pe ruta Bucureşti – Amsterdam sau Paris.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți