37.3 C
Slatina
duminică,14 iulie,2024

Ultimele Articole

Poliţia Română: Zece persoane urmărite internaţional, aduse în ţară în ultima săptămână

- Advertisement -

Zece persoane urmărite internaţional, care aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse privative de libertate sau de arestare preventivă, au fost aduse în ţară în ultima săptămână, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Română.

Cele zece persoane, cu vârste cuprinse între 27 şi 48 de ani, au fost aduse din Franţa, Italia, Spania, Germania şi Marea Britanie. Mandatele emise pe numele lor vizau săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, trafic de droguri, viol, lovirea sau alte violenţe, furt, tentativă la omor, trafic de migranţi, înşelăciune şi corupere sexuală a minorilor.

Cooperarea a fost realizată prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească din cadrul Poliţiei Române, iar suspecţii au fost încarceraţi, în vederea executării mandatelor sau sentinţelor, după caz.

„La data de 26 iunie a.c., a fost adus un bărbat de 48 de ani, din Olt, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Tribunalul Galaţi, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani. Totodată, la aceeaşi dată, a fost adus un alt bărbat, de 46 de ani, din Bucureşti, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Tribunalul Bucureşti, pe numele lui, un mandat de arestare preventivă”, se mai menţionează în comunicat.

Sursa: AGERPRES.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți