29.1 C
Slatina
vineri,5 iulie,2024

Ultimele Articole

Poşta Română demarează un nou program de internship destinat studenţilor şi tinerilor absolvenţi

- Advertisement -

Compania Naţională „Poşta Română” (CNPR) demarează cea de-a doua ediţie a programului de internship, dedicat studenţilor şi tinerilor absolvenţi, pentru o perioadă de trei luni.

„În acest an, 20 de tineri norocoşi vor avea şansa de a lucra alături de echipa Poştei Române, având ocazia să-şi contureze cariera într-o instituţie cu o tradiţie de peste 160 de ani. Pe parcursul a trei luni, aceştia vor fi implicaţi în diverse activităţi, printre care analiza datelor, participarea la proiecte de îmbunătăţire a proceselor interne, asistarea la strategiile de comunicare şi transformare digitală şi multe altele. Internshipul este conceput pentru a oferi o experienţă practică valoroasă, permiţând tinerilor să lucreze alături de profesionişti experimentaţi şi să contribuie la proiecte reale care au un impact direct asupra activităţii Poştei Române”, se arată într-un comunicat al operatorului poştal naţional, transmis marţi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, programul de internship din acest an va avea o durată de trei luni, cu posibilitatea de angajare permanentă după finalizarea pregătirii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți