2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 36 de ani, din Priseaca, arestat preventiv după ce a amenințat cu moartea doi polițiști și a distrus o autospecială de poliție

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 02:40, prin apelul de urgență 112, de un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la o adresă din comuna olteană Priseaca, mama lui i-ar fi luat cheile autoturismului personal, refuzând să i le înapoieze. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Perieți. De aici și până a începe un adevărat scandal a mai fost doar un pas, bărbatul, care are 36 de ani, este originar din Priseaca și aflat într-o stare avansată de ebrietate, având asupra sa arme albe.

Mai mult, având un comportament agresiv, i-a amenințat pe oamenii legii cu moartea și a distrus echipajul de poliție. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru ca olteanul să fie pus la punct.

„La sosirea echipajului de poliție, bărbatul ar fi avut asupra sa arme albe și ar fi avut un comportament agresiv, adresând polițiștilor amenințări cu moartea. Totodată, acesta ar fi produs mai multe pagube autospecialei de poliție, motiv pentru care polițiștii au solicitat intervenția luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt. După intervenția echipajului din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, bărbatul a fost imobilizat și încătușat. Acesta a fost legitimat de către organele de poliție, fiind un bărbat de 36 de ani, din localitate, care s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Sursa citată mai spune că bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, fiind internat pe Secția de Psihiatrie a unității medicale.

Oamenii legii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii de măsuri legale.

Iar în cursul zilei de miercuri, 10 iulie, în urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului Slatina a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În cursul zilei de joi, 11 iulie, bărbatul din Priseaca a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Slatina, care au admis propunerea parchetului și au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de acesta.

Bărbatul a fost reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți