2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 78 de ani, din comuna Brebeni, căutat de polițiști după ce acum șase zile a dispărut de acasă

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din comuna olteană Brebeni, județul Olt, care ar fi plecat acasă acum șase zile, adică în ziua de sâmbătă, 6 iulie, și până acum nu s-a întors.

Fiul său este cel care i-a alertat pe oamenii legii încă de acum trei zile, însă acordul de a fi mediatizat cazul a fost dat abia în cursul zilei de vineri, 12 iulie.

„La data de 9 iulie, în jurul orei 20:40, polițiștii Secție de Poliție Rurală 4 Coteana au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Brebeni, județul Olt, cu privire la faptul că tatăl său, Nicolae Nicolae, în vârstă de 78 de ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul său, din comuna Brebeni, județul Olt, la data de 6 iulie, și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime aproximativ 1,65 metri, greutate aproximativ 50 de kilograme, ochi căprui, păr alb, prezintă calviție, iar ca semne particulare, acesta are mai multe cicatrici în zona capului. La momentul plecării, bărbatul purta pantaloni maro din stofă, pulover negru cu trei dungi albe, cămașă portocalie cu imprimeu, pălărie de culoare neagră, iar în picioare purta șlapi de culoare albastră”, se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, bătrânul nu ar mai fi dispărut până acum de acasă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului din Brebeni dispărut sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți