17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Bâlciul anual de la Osica de Sus se întinde pe patru zile, începând de sâmbătă și până marți

- Advertisement -

Petrecere câmpenească de anvergură în comuna Osica de Sus, la sfârșitul acestei săptămâni, când este programată a se desfășura o nouă ediție a Bâlciului anual. În acest an Bâlciul Osicenilor începe de sâmbătă, 3 august, și se va încheia marți, 6 august, când creștinii ortodocși din România sărbătoresc Schimbarea la față a Domnului.

Așadar, organizatorii anunță patru zile și patru nopți de poveste în Târgul Săptămânal, cu multă distracție și voie bună, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

„(…) Dăm startul «Bâlciului Osicenilor» și petrecem împreună patru zile și patru nopți de poveste, cu multă distracție și voie bună, cu tiribombe și jocuri, cu surprize pentru cei mari și cei mici, cu mâncare delicioasă, grătare încinse, muzică și dulciuri pentru toate gusturile! Acesta este cea mai frumoasă tradiție a noastră, a osicenilor si, de sâmbătă până marți, ne vedem în Târgul Săptămânal, în Bâlciul Anual, organizat de Primăria Osica de Sus! Dragi copii, părinți și bunici și voi toți, cei care v-ați întors acasă, în zilele de 3, 4, 5 și 6 august 2024, ne vedem la bâlci!”, a declarat Cezar Filip, primar al localității oltene.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți