17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Ionuț și Doinița Dolănescu, Marcela Fota și Niculina Stoican, printre invitații speciali ai Bâlciului Anual de la Găvănești

- Advertisement -

Ziua Sfintei Mării Mari va fi prilej de sărbătoare și pentru locuitorii comunei Găvănești, Primăria și Consiliul Local pregătind pentru ei o nouă ediție a Bâlciului Anual. Stadionul comunal va fi cu începere de la ora 18:00 locația în care se va desfășura un spectacol folcloric extraordinar, cap de afiș fiind îndrăgiții artiști Ionuț și Doinița Dolănescu (FOTO principală), Marcela Fota și Niculina Stoican.

Pe lângă cei patru artiști vor mai urca pe scena amenajată pe stadion, pentru a susține recitaluri, și Daniela Gyorfi, Dorina Mete, Costel David, Ștefan Minulescu, Ramona David și Romică David.

Spectacolul extraordinar se va încheia târziu în noapte cu un superb foc de artificii.

Din peisajul Bâlciului Anual care este ca și o petrecere câmpenească nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi tradiționalii mici, ce pot fi serviți bineînțeles cu o halbă de bere rece, de care cu siguranță se vor bucura adulții, iar celor mici autoritățile locale le-au pregătit un parc de distracții cu tiribombe, tobogane gonflabile și alte atracții.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți