15.2 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 23 de ani, din Scărișoara, aflat pe un scuter electric, rănit într-un accident produs într-o intersecție din comună. În accident a mai fost implicată și o mașină

- Advertisement -

Accident de circulație în cursul după-amiezii zilei de vineri, 23 august 2024, în jurul orei 18:10, în comuna Scărișoara. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că evenimentul a avut loc la intersecția străzii Nucilor cu strada Grădiniței, în acesta fiind implicate un scuter electric și o mașină.

La fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal. Tânărul de 23 de ani care conducea scuterul, originar din Scărișoara, a fost rănit și a ajuns la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un scuter electric condus de către un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din comuna Rojiște, județul Dolj. În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal. Atât conducătorul auto, cât și al scuterului electric, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Sursă foto: Martor (postare pe Facebook – Flori Andrei)

Potrivit unor surse locale, vinovat de producerea accidentului ar fi fost chiar tânărul cu scuterul electric care nu ar fi acordat prioritate de trecere mașinii condusă de doljean care nu ar mai fi putut evita impactul și a intrat în coliziune cu acesta.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți