16.8 C
Slatina
marți,17 septembrie,2024

Ultimele Articole

Copiii din comuna Valea Mare, condiții mai bune de studiu din noul an școlar. Instituția în care învață a fost complet reabilitată

- Advertisement -

Dacă la începutul noul an școlar 2024 – 2025 în județul Olt sunt încă peste 20 de clădiri, ce aparțin unor instituții de învățământ, în plin șantier, copiii fiind relocați în alte corpuri de clădiri pentru a putea învăța, elevii din comuna Valea Mare se bucură de condiții de studiu la standarde europene. Școala gimnazială a fost complet renovată cu fonduri guvernamentale, printr-un proiect depus prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

Investiția se ridică la puțin peste 5,6 milioane de lei, de aceasta bucurându-se aproximativ 200 de elevi.

„Școală nouă la început de an școlar pentru copiii din Valea Mare. Școala Gimnazială Valea Mare a fost reabilitată și modernizată cu fonduri guvernamentale, prin programul PNDL II, valoarea investiției fiind de aproximativ 5.640.000 lei. Cei aproximativ 200 de copii vor avea mobilier nou, table inteligente, laborator de informatică, grupuri sanitare noi, toatele moderne în interiorul unității de învățământ, totul pentru ca ei să învețe bine și să crească frumos. La început de an școlar pornim la drum cu încredere, proiecte și dezvoltare. Mult succes tuturor copiilor”, a transmis Gabriel Dragnea, primarul ales al comunei oltene Valea Mare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți