24.1 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Marcela Fota și Constantin Enceanu, printre artiștii care susțin recitaluri la Ziua comunei Vulpeni

- Advertisement -

Primăria și Consiliul Local Vulpeni, în fruntea cărora este Paul Mandea, organizează la sfârșitul acestei săptămâni o nouă ediție a Zilei comunei. Este a patra ediție a Zilei localității, autoritățile locale pregătind cu acest prilej un super spectacol cu artiști consacrați ai muzicii populare românești, și nu numai, cap de afiș fiind Marcela Fota (FOTO) și Constantin Enceanu. 

Platoul din fața Școlii Gimnaziale Vulpeni este locația în care va avea loc spectacolul extraordinar care va începe sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 17:00, însă de la ora 13:00, pentru un interval de patru ore, vor urca pe scenă artiștii Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” Slatina al Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, instituție din subordinea Consiliului Județean Olt.

Iar de la ora 17:00, așa cum menționat și în rândurile de mai sus, vor mai susține recitaluri, pe lângă Marcela Fota și Constantin Enceanu, Dorina Mete, Costel David, Ștefan Minulescu și Bryana Holingher.

Spectacolul muzical dedicat Zilei comunei Vulpeni se va încheia undeva târziu în noapte cu un grandios foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți