29.1 C
Slatina
vineri,27 septembrie,2024

Ultimele Articole

Cătălin Tudor, noul administrator public al Primăriei Caracal

- Advertisement -

Primăria municipiului Caracal a anunțat că de vineri, 27 septembrie, echipa administrativă a fost întregită prin numirea lui Cătălin Tudor (FOTO dreapta n.r.), în funcția de administrator public.

Legat de cine este noul city-manager al Caracalului, Ion Doldurea, primarul urbei, a postat câteva cuvinte pe pagina oficială de Facebook a Primăriei.

„Despre Cătălin Tudor, se poate spune în puține cuvinte că este unul din acei profesioniști care s-au dedicat integral administrației publice. După absolvirea Facultății de Drept, în 2004, și a cursurilor de masterat, în 2006, a promovat examenul de consilier juridic în Primăria municipiului Caracal unde și-a desfășurat activitatea neîntrerupt până acum.
În cadrul Primăriei Caracal, după funcția de consilier juridic, Cătălin a fost director executiv la Direcția Administrație Publică Locală, 2013 – 2021, ulterior ocupând funcția de director executiv la Direcția Administrare Patrimoniu. Experiența sa de peste 17 ani în cadrul primăriei i-a dat posibilitatea să cunoască în detaliu, pe de o parte, cultura organizațională și procesul decizional din primărie, iar pe de altă parte să cunoască comunitatea și nevoile ei”, a declarat edilul.

Iar funcția de administrator public, potrivit sursei citate, îi va permite să contribuie într-un mod mult mai activ și aplicat la implementarea proiectelor pentru dezvoltarea durabilă a comunității, să elaboreze politici și strategii noi pentru atingerea obiectivelor administrației locale, să reprezinte instituția Primarului în relația cu cetățenii, cu administrația centrală și cu alte instituții publice și private, în baza mandatului pe care Ion Doldurea i l-a conferit.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți