15.2 C
Slatina
sâmbătă,5 octombrie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Drăgănești Olt, arestat preventiv după ce a furat un portofel dintr-o firmă. Polițiștii olteni au pus în executare mandatul de aducere

- Advertisement -

Jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au prezentat în noaptea zilei de 16 spre 17 septembrie, în jurul orei 23.00, la sediul Poliției municipiului Slatina un tânăr de 22 de ani, din orașul Drăgănești Olt, bănuit că ar fi sustras un portofel cu suma de 1.270 de lei, dintr-o societate comercială, din municipiul Slatina. După audieri, acesta a fugit și a fost prins după mai bine de două săptămâni, adică în noaptea de 3 spre 4 octombrie, polițiștii punând în executare mandatul de arestare preventivă emis pe numele olteanului.

Oamenii legii l-au găsit într-o locuință din comuna Brebeni.

„Având în vedere aspectele semnalate, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt. Precizăm faptul că, după audieri, tânărul a părăsit sediul Poliției municipiului Slatina fără încuviințarea polițiștilor, împotriva acestuia nefiind dispusă vreo măsură privativă de libertate. După documentarea activității infracționale, la data de 27 septembrie, Judecătoria Slatina a admis propunerea parchetului și a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă în lipsă, întrucât acesta nu s-a prezentat la solicitarea organelor de urmărire penală. În urma activităților investigativ-operative desfășurate, în seara de 3 spre 4 octombrie, polițiștii au pus în executare mandatul de arestare preventivă, tânărul fiind depistat într-o locuință din comuna Brebeni”, a declarat agent principal Lavinia Cioplea, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Tânărul de 22 ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Arhivă (prezentare generală)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți