15.2 C
Slatina
sâmbătă,5 octombrie,2024

Ultimele Articole

Senatorul de Olt Siminica Mirea: „Mulțumesc, pentru nominalizare, echipei PSD”

- Advertisement -

Inginer de profesie și senator PSD de Olt de două mandate, Siminica Mirea, în vârstă de 52 de ani, candidează pentru al treilea său mandat de parlamentare în noul legislativ care va fi ales pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Aflat pe locul 2 pe lista candidaților social democraților pentru Senat, așa cum a anunțat vineri, 5 octombrie, Marius Oprescu, președintele PSD Olt, în Sala Europa a Consiliului Județean Olt, politicianul a ținut să mulțumească, pentru nominalizare, întregii echipe PSD Olt.

„Mulțumesc, pentru nominalizare, echipei PSD Olt -.fiecărui membru dedicat și celor 94 de primari social democrați, care demonstrează zi de zi forța și unitatea județului nostru Împreună, suntem Echipa care contează – echipa care susține investițiile și dezvoltarea durabilă pentru Olt. Echipa care contează reprezintă un parteneriat solid între cetățeni, primari, aleși locali, județeni, parlamentari și reprezentanți la nivel central, pentru dezvoltarea comunităților noastre”, a declarat Siminica Mirea, senator PSD de Olt.

Siminica Mirea este parlamentar al României din anul 2016, iar din anul 2018 a trecut din echipa Partidului Național Liberal în cea a Partidului Social Democrat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți