10.2 C
Slatina
luni,21 octombrie,2024

Ultimele Articole

Primarul Ion Doldurea de la Caracal și cei 19 consilieri locali aleși în iunie au depus jurământul

- Advertisement -
Într-o ceremonie oficială ce a avut loc luni, 21 octombrie 2024, la Teatrul Național „Ștefan Iordache” Caracal, Ion Doldurea, primar al municipiului pentru al doilea său mandat, și cei 19 consilieri locali aleși la alegerile locale din 9 iunie 2024 au depus jurământul de credință. Totul s-a desfășurat în prezența lui Cosmin Floreanu, subprefect al județului Olt, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, și deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu.
„Este un moment de speranțe și așteptări mari din partea celor care v-au votat. Prefectura este un partener deschis pentru administrația locală, sprijinind proiectele de dezvoltare ale orașului”, a declarat subprefectul județului Floreanu Cosmin, citat într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Primăriei municipiului Caracal.
Marius Oprescu, președintele CJ Olt, a ținut să felicite noua echipă de la Caracal și a declarat: „Caracalul este din nou pe mâini bune, având un om dedicat și o echipă de consilieri care își înțelege menirea. Urmează o misiune grea, transpunerea în fapte reale a programului de guvernare locală. Nu va fi ușor, dar, așa cum îl cunosc pe Nea Marian, va trata cu maximă responsabilitate această misiune. Cheia social-democrației este să ne ținem de cuvânt. Suntem echipa care contează pentru dezvoltarea acestei comunități”.
„Ultimele alegeri, unde primarul Ion Doldurea a fost creditat cu 71% din voturile caracalenilor, arată ce înseamnă performanța administrativă și o echipă de oameni bine pregătiți. Am dovedit la Caracal că suntem cei mai buni! Felicit noii consilieri locali și am convingerea că nu vor abandona interesul public în favoarea unor interese personale sau partinice. Urez succes tuturor”, a fost și mesajul pe care l-a avut de transmis parlamentarul social democrat Adrian Chesnoiu.
Iar primarul reales al municipiului Caracal, Ion Doldurea, potrivit aceleiași postări de pe Facebook, a ținut să mulțumească echipei de consilieri cu care a lucrat până acum, manifestându-și încrederea că, împreună cu noul Consiliu Local, va continua proiectele de modernizare și dezvoltare ale municipiului. Mesajul clar al edilului Caracalului este: „Investim într-un oraș demn de generațiile viitoare”.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți