4.2 C
Slatina
vineri,25 octombrie,2024

Ultimele Articole

Olt: Social democratul Laurenţiu Pătran, ales viceprimar al municipiului Caracal

- Advertisement -
Consilierul local social democrat Laurenţiu Marian Pătran a fost ales, joi, viceprimar al municipiului Caracal, în şedinţă extraordinară a Consiliului Local, for în care PSD are majoritate, cu 13 mandate din totalul de 19.

La funcţia de viceprimar au candidat Laurenţiu Pătran (PSD) şi Luminiţa Bojin (PNL), Pătran obţinând 15 voturi, iar Luminiţa Bojin – patru voturi.

Viceprimarul Laurenţiu Pătran a dat asigurări privind implicarea şi dedicarea sa în dezvoltarea oraşului.

„Pentru mine, ca şi pentru dumneavoastră, această zi marchează un nou început de drum. Suntem aici pentru că ne dorim cu toţii un oraş mai bun pentru oamenii alături de care trăim, pentru familiile noastre şi în special pentru copiii noştri. Vrem să trăim într-un oraş în care să ne simţim bine, să ne creştem copiii într-un mediu curat şi sigur şi care să le creeze oportunităţi reale pentru viitor. Planul domnului primar este clar apreciat de caracaleni, aşa cum a arătat şi votul de 71% primit din partea lor. Am avut norocul să lucrez alături de dânsul în mandatul trecut, să văd ceea ce înseamnă cum să fii un om gospodar, care ştie cum să pună lucrurile în mişcare. În calitatea nouă de viceprimar, vreau să vă asigur că atâta timp cât vom acţiona în interesul cetăţenilor şi pentru o administraţie eficientă a resurselor de dezvoltare a oraşului, vom avea o foarte bună colaborare. Suntem cu toţii, indiferent de partidul din care facem parte, în slujba cetăţeanului şi asta ne obligă la cooperare, la implicare responsabilă şi la dedicare”, a spus Pătran.

Primarul Ion Doldurea, care a preluat oficial cel-al doilea mandat la începutul săptămânii, şi-a exprimat convingerea în rezultatele bune pe care administraţia din Caracal le va avea în următorii patru ani, punctând că în prezent în municipiu sunt deschise 12 şantiere şi în următoarea jumătate de an vor mai fi deschise încă 10.

„Sunt sigur că vom avea şi rezultate foarte bune. Sunt vreo 12 şantiere acum în Caracal, probabil că vom mai deschide încă 10 în următoarele şase luni, va trebui să le urmărim şi rezultatele se vor vedea”, a afirmat Ion Doldurea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți