3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Cupa „Speranțe slătinene” la fotbal Under 11, din Slatina, va fi în weekend

- Advertisement -

Direcția Județeană de Sport Olt organizează, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Slatina și Asociația Județeană de Fotbal Olt, prima ediție a Cupei „Speranțe slătinene” la fotbal ce va avea loc la sfârșit de săptămână, în zilele de 18 și 19 mai 2024. Competiția sportivă se adresează copiilor din municipiul Slatina, născuți în anul 2013, dar și mai mici. Sunt opt echipe înscrise, iar pentru desfășurarea în condiții bune a acesteia Consiliul Județean Olt a alocat suma de 8.000 de lei pentru premii, și numai.

Participă echipele de fotbal ale ASCS Academia Raț, Clubul Sportiv Școlar Slatina, Clubul Sportiv Municipal Slatina 1, CSM Slatina 2, Liceul cu Program Sportiv Slatina, Athletic Slatina, Asociația Sportivă Viitorul Slatina și Asociația Clubul Sportiv Ciprian Dinu.

Implicată în organizarea evenimentului sportiv este și Primăria municipiului Slatina care va acorda câte un set complet de echipament sportiv la 18 jucători de câmp și doi portari de la fiecare echipă participantă. Iar Consiliul Județean Olt este cel care va asigura toate cheltuielile legate de organizare – asistență medicală de specialitate cu ambulanță, cupe, medalii și arbitraj.

Echipele sunt împărțite în două grupe, A și B, care vor juca meciurile de fotbal pe terenurile 1 și 2 de la Stadionul „1 Mai” Slatina, în cursul zilei de sâmbătă.

De asemenea, duminică, va fi faza a doua a Cupei „Speranțe slătinene” la fotbal Under 11, în vederea stabilirii ordinii echipelor în clasamentul final.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți