3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

PSD Olt: Emil Moț și Emil Popa au demisionat din funcțiile de președinte, respectiv secretar executiv, ocupate în organizația PSD Slatina

- Advertisement -

Organizația județeană Olt a Partidului Social Democrat a transmis miercuri, 19 iunie, că în cadrul ședinței PSD Slatina, Emil Moț și Emil Popa și-au prezentat demisiile din funcțiile de președinte, respectiv secretar executiv ai organizației municipale. De asemenea, și cei șapte vicepreședinți ai organizației municipale au renunțat la funcțiile lor, fiind vorba de Marius Băltărețu, Adrian Iordache, Viorel Dincă, Ion Vătrai, Ramona Taifas, Loredana Stroiuleasa și Gigi Vîlceleanu.

Gestul de onoare al acestora vine ca urmare a rezultatelor politice care s-au înregistrat la alegerile locale din data de 9 iunie, interimatul urmând a fi asigurat, potrivit PSD Olt, de deputatul Marius Iancu, ca și președinte, și subprefectul de Olt Cosmin Floreanu, care va avea calitatea de secretar executiv.

„Acest gest de onoare survine în lumina ultimelor rezultate politice înregistrate la alegerile locale. Interimatul va fi asigurat de deputatul Marius Iancu, în calitate de președinte, în echipă cu subprefectul Cosmin Floreanu, în calitate de secretar executiv. Slatina are nevoie de oameni asumați, care pot transpune în realitate așteptările politice și pot forma viitoarea echipă câștigătoare. Este esențial ca noua conducere să aducă un suflu nou și strategii de guvernare locală, care să corespundă cu viziunea social-democrată. De asemenea, implicarea activă a comunității și transparența decizională vor fi prioritare pentru a recâștiga încrederea cetățenilor”, au transmis reprezentanții PSD Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți