25.2 C
Slatina
vineri,27 septembrie,2024

Ultimele Articole

Bloc cu 20 de apartamente, construit de ANL pe strada Morii din Drăgănești Olt

- Advertisement -

A promis în campania electorală pentru alegerile locale și se ține de cuvânt. Vorbim despre Marian Viorel Tudorică, primarul orașului Drăgănești Olt, care a declarat la mijlocul acestei săptămâni că în urbea pe care o păstorește de patru ani și se va întâmpla și în noul mandat 2024 – 2028, având în vedere că liberalul a câștigat scrutinul electoral din iunie, Agenția Națională pentru Locuințe va contrui aici un bloc ANL. 

proiectul a intrat într-o nouă etapă, având în vedere că Emanuel Oproiu, directorul ANL, a semnat cu constructorul contractul privind construcția imobilului care va avea parter și patru etaje, cu 20 de locuințe, locația fiind strada Morii. Investiția se ridică la puțin peste 8,7 milioane de lei. Blocul ar urma să fie gata într-un an și jumătate.

„În timpul campaniei, am promis că voi lucra neobosit pentru a îmbunătăți infrastructura, educația și serviciile publice din orașul nostru. Sunt încântat să vă anunț că deja am făcut pași importanți în îndeplinirea acestor promisiuni. Proiectul ANL, destinat tinerilor din orașul Drăgănești Olt, a intrat într-o nouă etapă. Domnul Ionel Emanuel Oproiu, director general al Agenției Naționale a Locuințelor, a semnat, împreună cu reprezentantul firmei de construcții, contractul în valoare de 8.728.457,22 lei, inclusiv TVA, pentru proiectarea și execuția celor 20 de apartamente, pe un regim de înălțime P+4E, în amplasamentul din strada Morii nr. 3, în orașul Drăgănești Olt. După ce ANL va emitere ordin de începere a lucrărilor, termenul de execuție, pentru constructori, este de 18 luni. Ne vom asigura că proiectul se va finaliza rapid astfel încât să oferim posibilitatea tinerilor să beneficieze de locuințe noi, moderne, la prețuri accesibile”, a declarat edilul Marian Tudorică.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți