25.2 C
Slatina
vineri,27 septembrie,2024

Ultimele Articole

Indivizi din Izvoarele, reținuți de polițiști după ce au agresat doi tineri pe DC 92

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Coteana, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut miercuri, 25 septembrie 2024, doi tineri, în vârstă de 19 ani fiecare, din Izvoarele, cercetați pentru lovire sau alte violențe. Aceștia sunt acuzați că ar fi bătut doi indivizi pe Drumul Comunal (DC) 92.

Fapta ar fi avut loc în noaptea de luni spre marți, 23 spre 24 septembrie.

„În fapt, la data de 24 septembrie, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Coteana au fost sesizați de către un tânăr de 19 ani, din comuna Coteana, cu privire la faptul că, în seara zilei de 23 septembrie a.c., în jurul orei 23:40, în timp ce se afla pe Drumul Comunal 92, împreună cu un minor de 15 ani, ar fi fost agresați fizic. Cei doi au fost prezentați medicului legist din cadrul Serviciul de Medicină Legală, în vederea examinări medico-legale. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri de 19 ani, din comuna Izvoarele, bănuiți de comiterea faptei. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, persoanele vătămate refuzând emiterea unui ordin de protecție provizoriu”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, bătaia între ei ar fi izbucnit pe fondul unui conflict spontan, unul dintre tinerii loviți fiind cel care i-ar fi adresat amenințări unuia dintre agresori.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de miercuri, 25 septembrie, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Slatina, pe numele celor doi tineri din comuna Izvoarele a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În cursul zilei de joi, 26 septembrie, aceștia ar urma să fie prezentați unei instanțe de judecată, cu propuneri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți