29.1 C
Slatina
vineri,27 septembrie,2024

Ultimele Articole

Olt: Liderul judeţean al PSD afirmă că va colabora instituţional cu primarul Slatinei, liberalul Mario De Mezzo

- Advertisement -

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, ales pentru al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Olt, a declarat, joi, că va colabora instituţional cu primarul municipiului Slatina, liberalul Mario De Mezzo, însă în plan politic vor rămâne adversari.

„O relaţie instituţională, am declarat-o de fiecare dată public, că ea va trebui să existe, pentru că altfel nu putem funcţiona. Sunt anumite societăţi, companii şi anumite demersuri care se bazează pe o relaţie administrativă corectă şi de colaborare. Cu siguranţă, treaba asta nu o voi întrerupe niciodată, pentru că nu-mi permite funcţia. Eu aici am depus un jurământ faţă de judeţul Olt, faţă de cetăţeni, prin care voi colabora spre binele locuitorilor. Deci nu ne permitem acest lucru. În ceea ce priveşte politicul, cu siguranţă suntem şi vom fi adversari tot timpul”, a declarat Marius Oprescu, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor privind relaţia cu primarul liberal al municipiului Slatina.

Totodată, preşedintele PSD Olt a afirmat că organizaţia social democrată din Slatina, a cărei conducere a fost schimbată după pierderea alegerilor locale în municipiu, are propria strategie pentru perioada următoare.

„Aveţi răbdare, o să vedeţi că avem şi noi strategia noastră. Nu trebuie să reacţionăm atunci când anumiţi consultanţi, ca să zic aşa, din spaţiul public îşi dau cu părerea cum ar trebui să reacţionăm. Avem o strategie, bineînţeles că avem o construcţie şi cu siguranţă o vom folosi”, a spus Marius Oprescu.

La începutul lunii august, Comitetul Politic Judeţean al PSD Olt a validat demisia din funcţiile de conducere deţinute în partid de fostul primar Emil Moţ (preşedinte al PSD Slatina) şi a stabilit o conducere interimară a organizaţiei municipale Slatina, cu deputatul Marius Iancu în funcţia de preşedinte şi subprefectul Cosmin Floreanu în funcţia de secretar executiv.

Mario De Mezzo, preşedinte al PNL Slatina, a câştigat funcţia de primar al municipiului Slatina, ocupată în ultimii opt ani de social democratul Emil Moţ (PSD), care a demisionat din funcţie şi din partid la începutul lunii iulie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți