21.2 C
Slatina
vineri,27 septembrie,2024

Ultimele Articole

Acțiune de amploare a polițiștilor olteni în orașul Scornicești

- Advertisement -

Angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în colaborare cu efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, desfășoară, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 27 spre 28 septembrie, o acțiune de amploare în orașul Scornicești.

Potrivit oamenilor legii, obiectivul principal al intervenției este menținerea ordinii și siguranței publice în zonă, la acțiune participând polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale, alături de jandarmii IJJ Olt.

„Operațiunea are ca scop prevenirea oricăror fapte ilegale, controlul traficului rutier și combaterea oricăror comportamente antisociale care ar putea apărea. Forțele de ordine sunt pregătite să intervină rapid în cazul oricăror incidente și să asigure respectarea legii pe toată durata acțiunii”, a declarat agentul principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai arată că instituția din subordinea Ministerului Afacerilor Interne rămâne angajat în asigurarea unui mediu sigur și în menținerea ordinii publice în județul Olt, prin acțiuni eficiente și proactive.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți