15.2 C
Slatina
duminică,29 septembrie,2024

Ultimele Articole

Tinerii democrat liberali, ajutoarele Mosului pentru o zi

- Advertisement -

in Slatina, caravana Mosului, incarcata cu pachete si brazi, a vizitat 30 de familii. in casele sarace, dar sclipind de curatenie, vizita tinerilor politicieni a inseninat fetele copiilor, curiosi sa scotoceasca prin cadouri. Pentru familia Dinu, compusa din parinti si patru copii, gestul tinerilor a adus lacrimi in ochii mamei. E mandra de toti cei patru copii care au rezultate foarte bune la invatatura, chiar daca nu au calculator sau telefoane de fite cum au colegii lor. Printre lacrimi, povesteste cat de mult o doare ca nu le poate oferi tot ceea ce ei ar merita si multumeste pentru daruri. in schimbul lor, Mosul si ajutoarele sale sunt rasplatiti de unul din copii cu un colind ale carui versuri emotioneaza profund, pentru ca glasul cristalin din care razbate emotia canta parca povestea familiei. ii multumeste si el Mosului pentru ca nu l-a uitat pe el si fratii lui si isi imbratiseaza mama, care-i zambeste printre lacrimi.
De la ei, caravana Mosului a plecat la alte case, aducand bucurie si altor micuti. Actiunea tinerilor democrat liberali va continua si azi.
E o actiune demarata acum trei saptamani, prin care ne-am propus sa ajutam un numar cat mai mare de familii defavorizate. Am vrut sa le oferim un dar pentru un zambet de-al lor, sa le inseninam putin sarbatorile. Le-am oferit dulciuri, rechizite, alimente si hainute, dar si cate un brad, in general am incercat sa le oferim tot ce are nevoie un copil in prag de sarbatori. Mosul i-a rugat sa fie cuminti, sa-si asculte parintii si sa nu-i dezamageasca, pentru ca fac eforturi extraordinare pentru a-i creste, a spus Bogdan Apostoliceanu, presedintele OTPDL Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți