15.2 C
Slatina
duminică,29 septembrie,2024

Ultimele Articole

Ministerul Comunicatiilor pune la bataie fonduri nerambursabile de 168 milioane lei pentru IMM-uri

- Advertisement -

Beneficiarii eligibili pentru aceasta operatiune sunt intreprinderile mici si mijlocii. Bugetul total alocat acestui apel de proiecte este de 168 milioane lei. Valoarea maxima a unei finantari nerambursabile este de maxim 2,3 milioane de lei si de minim 45.000 de lei. Obiectivele acestei operatiuni sunt dezvoltarea comertului electronic si incurajarea intrarii IMM-urilor pe piata serviciilor si vanzarilor on-line, extinderea utilizarii aplicatiilor de instruire on-line si optimizarea afacerilor companiilor utilizand mijloace specifice TIC.
inregistrarea propunerii de proiect se va realiza on-line, in mod continuu, incepand cu 5 ianuarie 2012 ora 9,00 si se va incheia in 29 iunie 2012 ora 14,00. inregistrarea on-line se va realiza la adresa de Internet: www.fonduri.mcsi.ro. in termen de maxim 5 zile lucratoare de la inregistrarea on-line, solicitantii trebuie sa depuna dosarul complet la sediul MCSI cu respectarea tuturor detaliilor cuprinse in Ghidul solicitantului pentru aceasta operatiune.
Ghidul solicitantului este publicat in varianta finala la adresa www.fonduri.mcsi.ro, Sectiunea Ghidurile Solicitantului/ Apeluri deschise. Acesta detaliaza criteriile specifice care trebuie indeplinite de potentialii beneficiari si proiectele acestora, regulile de finantare, circuitul proiectului, modalitatea de selectie a proiectelor, procesul de contractare si implementare, precum si drepturile si obligatiile beneficiarilor.
Clarificari pot fi solicitate reprezentantilor Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale din cadrul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale la adresa de e-mail fonduri@mcsi.ro, la numarul de fax 021-311.39.19 sau la numerele de telefon 021-021.311.41.55, 021-311.41.12, interior 1015, se arata intr-un comunicat de presa al MCSI.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți