16.2 C
Slatina
duminică,29 septembrie,2024

Ultimele Articole

Unul dintre participantii la concursul hipic de la Slatioara, ranit de propriul cal

- Advertisement -

Baiatul a venit in viteza pe cal, a vrut sa ocoleasca multimea prezenta pe marginea drumului, a stopat brusc animalul, iar calul s-a ridicat in doua picioare si a cazut peste stapan, care era deja pe jos, intr-un sant, a povestit unul dintre martorii incidentului.
Tanarul ranit a primit primele ingrijiri medicale de la medicii din comuna, pentru ca organizatorii nu s-au asigurat ca la fata locului sa fie prezent si un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt.
Primarul comunei, Savu Ciocarlan, a precizat ca nu s-a apelat la serviciile unei ambulante, dupa ce, in urma cu doi ani, solicitarea sa de a avea un echipaj medical prezent la concurs a fost refuzata de catre reprezentantii SJA Olt.
Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina unde a fost diagnosticata cu fractura de sold si trumatism cranio-cerebral acut, fiind transferata ulterior la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova. Potrivit cadrelor medicale, in prezent starea de sanatate a tanarului este stabila, el fiind in afara oricarui pericol.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți