16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copil de 11 ani, gasit spanzurat in curtea casei

- Advertisement -

Sositi la fata locului la scurt timp dupa ce au fost anuntati prin 112, medicii de pe ambulanta si paramedicii SMURD au incercat sa-l resuciteze pe copil, fara succes insa. in momentul in care noi am ajuns la locul solicitarii, copilul era in stop cardio-respirator, avand gatul rupt si o marca traumatica in jurul acestuia. Am incercat prin manevre specifice sa resuscitam victima mai bine de 40 de minute, insa fara rezultat. Am fost nevoiti sa constatam decesul, a declarat Iustina Doinea, medic pe ambulanta.
Familia si apropiatii nu isi explica ce l-a putut determina pe copil sa recurga la un asemenea gest. Ei il stiau ca pe un baiat cuminte care avea note mari la scoala. Era unul dintre cei mai cuminti copii de aici din sat. Nu trecea pe strada fara sa salute. Era linistit, invata bine, iar cu parintii se intelegea destul de bine. Provine dintr-o familie muncitoare si linistita. Nu stiu ce s-ar fi putut intampla cu el de a luat o asemenea decizie. Este socant ce s-a intamplat. Nu am mai auzit pana acum ca un copil sa se spanzure, a spus o vecina a baiatului.

Nu a lasat bilet de adio

Cazul a fost preluat de politie, oamenii legii efectuand cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs decesul baiatului. Echipa operativa din cadrul Politiei Municipiului Slatina s-a deplasat la fata locului si a stabilit, din primele verificari, ca pe cadavru nu sunt urme de violenta, nefiind suspiciuni de omor. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta Slatina in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzelor decesului, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt. Potrivit oamenilor legii, baiatul nu a lasat un bilet de adio prin care sa isi motiveze gestul.
Samuel Gheorghe era elev in clasa a V-a la scoala Generala din localitate. El mai are o sora mai mare, eleva in clasa a IX-a, la un liceu din Slatina. La aflarea vestii decesului fratelui sau, fata a lesinat si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți