16.2 C
Slatina
duminică,29 septembrie,2024

Ultimele Articole

25 de olteni dati in urmarire generala

- Advertisement -

Printre cei mai periculosi infractori cautati de oamenii legii figureaza un bolnav psihic, Ion Gheorghitoiu, poreclit Daniel, din comuna Samburesti, care a comis un omor. in luna ianuarie, anul 1995, barbatul a fugit din Spitalul de Neuropsihiatrie din Poiana Mare, judetul Dolj, unde fusese internat dupa ce a fost diagnosticat cu oligofrenie de gradul II. Potrivit politistilor, la data de 25.01.1989, barbatul a intrat in locuinta unei persoane, in varsta de 64 ani, avand asupra sa un topor si o pila. Cu toporul a lovit victima in cap, aceasta cazand la pamant, iar cu pila si o sarma din aluminiu i-a sectionat jugulara. Barbatul are 1.50-1.60 metri inaltime, astenic, parul saten, ochii caprui, fata ovala.
Un alt oltean, Florin Beslin, din Slatina, in varsta de 37 ani, este cautat pentru executarea unei pedepse de opt ani de inchisoare pentru furt din societati comerciale. Pentru comiterea aceleiasi infractiuni a fost condamnat si un alt urmarit, Nelut Gan, de 44 ani, din comuna Strejesti. El are de executat o pedeapsa de trei ani si patru luni de puscarie. Catalin Paul Barbu, din Slatina, este cautat pentru executarea unei pedepse cu inchisoarea de un an, pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei. Un alt slatinean cautat este Traian Constantin, in varsta de 25 ani, care are de executat un an si sase luni de inchisoare pentru furt din locuinte. Tot pentru furt este condamnat si Bogdan Nitulescu, de 37 ani, din Bals. El are de executat o pedeapsa de trei ani de inchisoare. Iulian Ionut Cepareanu, in varsta de 25 ani din Slatina, este condamnat la doi ani de inchisoare pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei. Nicolae Bucelea, in varsta de 32 ani, din Coteana, este cautat pentru ca are de executat trei ani de puscarie pentru furt. O alta persoana data in urmarire este Florica Paraschiv, de 47 ani, din Movileni, care are de executat trei ani si sase luni pentru trafic de influenta, luare si dare de mita. Tot pentru aceleasi infractiuni este cautat si slatineanul Ion Cristian Florea, in varsta de 37 ani, care are de executat o pedeapsa cu inchisoarea de trei ani. in luna aprilie 2004, barbatul impreuna cu o alta persoana au pretins si primit de la doua parti vatamate diferite sume de bani in vederea angajarii acestora la o societate comerciala din municipiul Slatina.

Disparut de 17 ani

in ceea ce ii priveste pe cei disparuti, de unii dintre ei nu se mai stie nimic de ani de zile. intr-o astfel de situatie se afla si un cetatean de etnie roma, Mlasliu Bolmondo, zis Bodin, din Piatra Olt, despre existenta caruia familia nu mai stie nimic de 17 ani de zile. Acesta avea 5 ani cand a disparut de acasa, si se stie despre el ca frecventa statiile CFR si se deplasa cu trenul, practicand cersetoria. Un alt oltean dat disparut de catre familie este si Ionel Rotaru, in varsta de 29 ani, din Potcoava. Barbatul era bolnav psihic si a disparut de la domiciliu la data de 14.12.1998. Semnalmentele acestuia sunt 1.70 metri inaltime, fata ovala, ochi caprui si o cicatrice pe gamba stanga. Nici despre Constantin Basasteanu, de 59 ani, din comuna Radomiresti, familia nu mai stie nimic de aproape patru ani. Barbatul este bolnav psihic si a disparut de la domiciliul sau la data de 25.09.2008. Semnalmentele acestuia sunt 1.65 metri inaltime, parul grizonat, tuns scurt, inceput de calvitie, ochi caprui, ten deschis.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți