24.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

sofer baut, implicat intr-un accident

- Advertisement -

O patrula mixta formata dintr-un politist din cadrul Sectiei nr. 1 Politie Rurala Bals si un jandarm din cadrul I.J.J. Olt – Sectia Bals, in timp ce executau serviciul de patrulare pe raza comunei Baldovinesti, au fost sesizati de catre un barbat din orasul Bal, despre faptul ca, in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Baldovinesti, a fost acrosat de o autoutilitara.
in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autoutilitara a fost condusa de un barbat in varsta de 42 ani, din orasul Bals, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o concentratie alcoolica in aerul expirat peste limita legala. Celui in cauza i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, a precizat agentul sef Marin Patrichi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Barbatul este cercetat acum pentru comiterea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legala.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți