24.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Voluntarii de la Colegiul Tehnic Matei Basarab din Caracal au daruit dragoste

- Advertisement -

Ziua de 14 februarie 2012 a constituit un frumos prilej pentru a oferi tinerilor din Casutele de tip familial Sfantul Nicolae din Caracal dulciuri, insotite de vorbe calde, duioase, care sa le aminteasca de faptul ca dragostea se poate trai oricand, la orice varsta si ca are nevoie de manifestare.
Gestul elevilor si dascalilor voluntari de la Colegiul Tehnic Matei Basarab este atent la lucrurile cu adevarat omenesti, capabil sa-i inspire pe oameni si sa le restituie valorile cu adevarat umane, ne-a declarat doamna profesor Elena Raileanu, director al liceului amintit. Adevarat este ca actiunea este una inedita, daca ne gandim ca aceasta zi a prilejuit discutii si controverse de-a lungul timpului, de cand romanii au importat aceasta sarbatoare, dar iata ca unii dintre noi au inteles ca partea frumoasa a lucrurilor poate fi aratata cu demnitate si ca pot sa le aduca celor mai tristi decat ei zambete dulci, gesturi duioase, vorbe bune.
in timp, voluntarii de la CTMB au aratat interes pentru copiii si tinerii din Casutele de tip familial Sfantul Nicolae din Caracal si au fost in mijlocul lor si cu alte prilejuri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți