24.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Medicul Fulga, cercetat pentru ucidere din culpa

- Advertisement -

La data de 11.02.2012, a decedat in Spitalul de Urgenta Slatina numitul M.M, in varsta de 65 de ani, din localitatea Ganeasa, jud. Olt, ca urmare a unei insuficiente cardio-respiratorii acute. Urmare sesizarii telefonice din partea Sectiei Psihiatrie a spitalului, la data de 15.02.2012 organele de urmarire penala s-au sesizat cu privire la posibila existenta a infractiuni de ucidere din culpa, in sarcina numitului Fulga Cornel, medic in cadrul Spitalul de Urgenta Slatina, care a primit bolnavul la unitatea de primiri urgente. La Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina se afla inregistrat dosarul nr. 869/P/2012, in care cercetarea este efectuata de Politia Municipiului Slatina, sub supravegherea unui procuror de la acel parchet, informeaza un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.
in urma cu aproximativ o saptamana, Marin Mitrache, un barbat in varsta de 65 de ani, din Ganeasa, a fost adus cu ambulanta la spital. Considerat beat de medicul Fulga, barbatul a fost trimis la sectia Psihiatrie de pe Draganesti, unde a decedat cateva ore mai tarziu. Alcoolemia acestuia era zero.
Medicul Cornel Fulga este anchetat a doua oara pentru ucidere din culpa in mai putin de trei ani.
Pe 22 ianuarie 2009, Mihai Constantinescu, in varsta de 64 de ani, din Draganesti Olt, a fost adus cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, intr-o stare avansata de denutritie. Din nefericire pentru el, medicul de garda, Cornel Fulga, nu l-a considerat o urgenta. Plimbat ore in sir intre sectiile spitalului, batranul a fost lasat sa moara pe un scaun cu rotile. Cercetat si atunci pentru ucidere din culpa, lui Fulga i s-a dat neinceperea urmaririi penale. Tot atunci, doctorului i s-a desfacut contractul de munca, insa acesta a dat spitalul in judecata, iar in 2011 a fost repus in functie printr-o decizie a Tribunalului Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți