10.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Cearta ca la usa cortului in Consiliul Local Slatina

- Advertisement -

Scandal ca la usa cortului ieri, in sedinta Consiliului Local Slatina. Consilierul local PSD Constantin Popescu si proaspat demisionarul viceprimar Dan Balasescu s-au luat la cearta pe marginea unor proiecte, discutiile aprinse degenerand rapid in jigniri si acuzatii. Spiritele au fost calmate cu greu de viceprimarul Ana Anghel.

Conflictul intre cei doi a pornit de la niste proiecte privind schimbarea destinatiei unor apartamente, din gradinite in spatii de locuit. Gradinitele cu program normal nr. 16, nr. 18 si nr. 19, care au functionat in apartamente de la parterul unor blocuri situate pe strazile Cuza Voda, Cireasov si Teiului, au fost mutate intr-un imobil de pe strada Draganesti, nr. 36, in sedinta de ieri a Consiliului Local Slatina fiind cerut acordul de principiu al consilierilor.
Constantin Popescu a solicitat o serie de lamuriri privind aceste proiecte, precizand ca din punctul sau de vedere mutarea gradinitelor in alta locatie va pune in dificultate parintii, nevoiti sa strabata o distanta mai mare pentru a-si duce copii la gradinita. Explicatiile reprezentantilor PDL, care au afirmat ca spatiile respective nu mai pot functiona ca gradinite pentru ca nu au obtinut avizele necesare, nu l-au multumit pe Popescu.
Nu au obtinut avize pentru ca nu v-ati dat interesul sa le modernizati! Va e mai usor sa schimbati destinatia, sa puneti parintii pe drumuri! V-ati gandit ca poate unii dintre parinti nu vor avea timp sa ajunga la serviciu pentru ca trebuie sa mearga un kilometru in plus, ca asa vreti voi? De ce nu ati bagat bani sa le modernizati ca sa poata obtine avizele, le-a reprosat Popescu reprezentantilor PDL. Hai ma, termina cu chestiile astea!, i-a raspuns Balasescu, pe un ton initial impaciuitor. De ce sa termin, cum adica sa termin cu chestiile astea? De aia sunt aici, sa reprezint interesele oamenilor si sa spun ce am de spus cand ceva nu mi se pare corect!, a strigat Popescu
Da-le ma tu din terenurile pe care le-ai luat ca revolutionar daca esti asa de…, a fost replica lui Dan Balasescu. Spiritele s-au incins rapid, iar jignirile au inceput sa curga.
stii ca ti-am promis un proces… inainte cand erai ziarist umblai tot timpul numai beat si acum vii sa ne dai tu noua lectii de morala… Esti un nimic, un zero barat, marele politician Dan Balasescu…, i-a strigat Popescu. Mars ba nesimtitule!, a replicat Balasescu. Spiritele au fost calmate in final de viceprimarul Ana Anghel, a carei interventie a reusit in cele din urma sa puna capat jignirilor pe care si le strigau cei doi sub privirile amuzate ale celorlalti consilieri.

Cei doi nu sunt la primul conflict. in urma cu aproximativ doi ani, tot in urma unor discutii aprinse, erau cat pe ce sa se ia la bataie la finalul unei sedinte a Consiliului Local.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți