21.7 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Deszapezirea in Slatina ar putea costa municipalitatea in jur de 3 miliarde de lei

- Advertisement -

Sper ca deszapezirea sa nu depaseasca 3 miliarde. Costa extraordinar de mult, dar depinde si de cine gestioneaza lucrarile. in Slatina s-a intervenit pe mai multe strazi, pe A.I Cuza, Ecaterina Teodoroiu, Draganesti, Libertatii, Primaverii, Pacii, Trandafirilor, Victoriei, Teiului, Elena Doamna, Toamnei, infratirii, Unirii, Cuza Voda, Plevnei, Manastirii, Arcului. Spre deosebire de foarte multe municipalitati, de multe autoritati contractante, in Slatina din 2004 nu se percepe taxa de stationare, taxa care mareste foarte mult – din punctul meu de vedere – costul unei deszapeziri. Trebuie sa mai tineti cont ca deszapezirea in oras nu se compara cu cea din afara localitatilor; in oras e mult mai anevoioasa, traficul e mult mai aglomerat, masinile sunt foarte multe si necesita mult efort. Unde am intervenit si unde s-a reusit sa se faca o treaba foarte buna, am avut in permanenta masina de ridicat de la Imobiliare Consloc. Bineinteles, am avut si cartiere unde am avut oameni exemplari, si aici as vrea sa dau exemplu cartierul Teiului, unde chiar atunci cand au ajuns utilajele sa deszapezeasca, oamenii asteptau in fata sa vada daca venim; imediat si-au luat masinile si asta ne-a permis sa intervenim si pe alte strazi, pe care nu le programasem in ziua respectiva, a explicat Minel Prina.
Acesta s-a aratat nemultumit de modul de interventie al Imobiliare Consloc, subliniind faptul ca a fost nevoie sa-i oblige sa inchirieze utilaje pentru a deszapezi.
Imobiliare Consloc nu mi-a placut cum au facut deszapezirea, ei au intervenit initial pe locurile care erau rezervate; i-am obligat sa isi inchirieze utilaje si asa au intervenit pe zone din A.I Cuza, acolo unde sunt parcarile cu plata; s-au trezit la un moment dat, a conchis Prina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți