26.2 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

sofer batut si cu masina distrusa dupa ce a accidentat un pieton

- Advertisement -

Florin T. se deplasa la volanul autoturismului personal cand, la un moment dat, a pierdut controlul directiei de mers si a intrat in derapaj, acrosandu-l cu partea stanga fata pe Cristian C., de 23 ani, din aceeasi localitate, care se deplasa pe partea carosabila. Dupa impact, autoturismul s-a oprit intr-un stalp de iluminat stradal. Nervos pe soferul care l-a lovit, tanarul accidentat a vrut sa-i dea acestuia o lectie. Barbatul impreuna cu fratele sau si cu un amic s-au napustit asupra soferului si l-au luat la bataie. Dupa ce l-au batut zdravan, cei trei au distrus cu un topor si autoturismul barbatului. soferul agresat a sunat la 112 si a cerut ajutor. Conducatorul auto a apelat SUAU 112 pentru a anunta evenimentul si a solicitat un echipaj de politie pentru a interveni, deoarece victima impreuna cu fratele sau si cu o alta persoana l-au agresat verbal si fizic si i-au distrus autoturismul, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Politistii din cadrul Sectiei nr. 4 Politie Rurala Coteana s-au deplasat la fata locului pentru cercetari. Atat conducatorul auto si cat si tanarul accidentat au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru primul dintre ei si 0,04 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul celui de-al doilea.
in cauza a fost intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere si vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți