25.7 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Gala premiilor Merit, deci exist… si-a desemnat castigatorii

- Advertisement -

intr-o atmosfera festiva, Gala premiilor Merit, deci exist… si-a desemnat castigatorii, oameni care prin activitatea lor au facut ca judetul Olt sa fie cunoscut atat in tara, cat si peste hotare. Premiile au fost oferite celor mai reprezentativi olteni din cele 11 categorii, dar s-au oferit si premii speciale, premiul Galei si premiul pentru Evenimentul anului 2011. La categoria Slatineni de care suntem mandri – premiul a fost castigat de profesorul-cercetator, doctor in fizica, Aurora Constantin. La aceasta categorie au mai fost nominalizati alpinistul Horia Colibasanu, managerul ALRO Slatina, Gheorghe Dobra, inginerul-cercetator Alin Caciu si Adrian Rusu, Enterprise Marketing Manager la RIM (Research in Motion). La categoria Salvatori de vieti, castigatori au fost medicul Ecaterina Balanescu Buzau, care in prezent este sefa unitatii de primiri-urgente a Spitalului Judetean Slatina, si medicul chirurg Gabriel Chiriac. Premiul pentru Copii frumosi si destepti a revenit lui Ionut Bogdan Voinicu, elev in clasa a IX-a la Colegiul National Ion Minulescu, care s-a clasat pe primele locuri la olimpiade nationale de stiinte, iar trofeul pentru Cel mai bun dascal a fost acordat Aureliei Niculae, profesor de latina la Colegiul National Ion Minulescu.
Cel mai bun gospodar a fost ales Constantin Stanescu, primarul comunei Visina, care, in ciuda varstei inaintate, este extrem de activ si continua sa imbunatateasca in permanenta nivelul de trai al locuitorilor. La categoria Cel mai longeviv director a fost premiat colonelul Gheorghe Nastasie, fostul sef al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt, care timp de 12 ani a condus institutia. Luminita Turcin, multipla campioana europeana si mondiala la box, a castigat premiul la categoria Campionii sportului. Nu au lipsit nici premiile pentru artisti – soprana Felicia Filip a luat trofeul la categoria Artisti consacrati, iar Alin Vaduva, tanarul de 25 de ani din comuna Scarisoara care a fost la un pas sa devina X-Factorul Romaniei, a fost castigatorul categoriei Artisti tineri. Premiul pentru Popularitate a fost obtinut de una dintre cele mai sexy femei ale anului, modelul Madalina Ghenea. Nu au fost uitate nici asociatiile umanitare, trofeul categoriei fiind acordat Fundatiei William Tyrell, pentru contributia la dezvoltarea comunitatii locale prin oferirea de sprijin educational pentru grupurile dezavantajate, in special copii si tineri. Premii speciale au primit societatile Pyrelli – pentru implicarea in viata comunitatii locale, Guraytex – Angajatorul anului 2011 (200 de angajari), Esox Caracal – pentru implementarea unui brand national in domeniul reciclarii pet-urilor. Gheorghe Dobra, managerul ALRO Slatina, a fost desemnat omul anului, iar Gheorghe Beciu a primit premiul Evenimentul anului 2011 pentru amplasarea scutului anti-racheta la Deveselu.
Evenimentul a fost marcat si prin momente artistice deosebite oferite de indragitele interprete Alina Dorobantu, Maria Ghinea si Ioana Anuta, pe scena Centrului Cultural Eugen Ionescu urcand de asemenea Alin Vaduva, actrita Crina Matei si soprana Felicia Filip. Spectacolul a culminat cu o prezentare de moda oferita de manechinele Geaninei Punkosti.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți