12.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Motivarea sentintei: Bercea a intrat cu toporul in bar iar persoanele aflate in local au vrut sa sara pe geam de frica

- Advertisement -

Potrivit motivarii judecatorilor, in seara zilei de 17 februarie 2011, Ionut Anghel zis Mercedes se afla impreuna cu fratele si verii sai Anghel Marin Bercea, Anghel Ion, zis Barosanu, si Anghel Catalin, zis Patronica, intr-un local din Draganesti Olt, situat la etajul unui imobil proprietate a interlopului, unde jucau biliard.
Cunoscand aceasta imprejurare si pe fondul unor relatii anterioare tensionate cu familia partii vatamate, inculpatul Anghel Sandu s-a inarmat cu un topor si cu un cutit si impreuna cu fiul sau Anghel Florin zis Basica s-a deplasat la localul amintit anterior. Ajungand aici inculpatul Anghel Sandu a lovit cu toporul usa de acces in cladire apoi a urcat la etajul acesteia, unde se afla barul propriu zis si, observand victima, i s-a adresat cu un ton amenintator Ia zi, Mercedes?, astfel ca cei ce insoteau victima au fugit de teama inculpatului la fel procedand si victima, care insa a fost oprita la usa de acces de catre inculpatul Anghel Florin, in timp ce inculpatul Anghel Sandu i-a aplicat cu cutitul o lovitura la nivelul hemitoracelui drept, se precizeaza in motivarea judecatorilor.
Victima, impinsa pe scari
Potrivit aceleiasi surse, cei doi inculpati au imbrancit partea vatamata pe scari pana in afara imobilului in care functiona barul, moment in care dandu-si seama ca starea victimei este grava, au abandonat locul faptei, urcandu-se intr-un autoturism si plecand spre municipiui Slatina.
Partea vatamata a fost apoi condusa de verii sai Anghel Ionut, zis Moti si Anghel Ion zis Barosanu’ la Spitalul din municipiul Caracal unde a fost consultata si s-a stabilit diagnosticul plaga prin taiere hemitorace drept de aproximativ 5 cm. Concluzionand ca situatia impunea asistenta medicala mai complexa partea vatamata a fost indrumata spre Spitalul nr. 1 din Craiova unde a fost internata la sectia Chirurgie toracica apoi transferata la ATI, se mai precizeaza in motivarea magistratilor.
Dupa agresiune Sandu Anghel a parasit locul faptei, fiind gasit de catre organele de politie in seara zilei de 19 februarie 2011 in municipiul Bucuresti.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți