12.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Colegiul National Nicolae Titulescu Slatina, locul II in cadrul proiectului Igiena acasa si la scoala

- Advertisement -

Acest proiect s-a desfasurat pe o perioada de sase luni in anul scolar 2011-2012 si a fost sustinut de Domestos, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. in acest timp, copii din 200 de scoli din tara, alaturi de parinti si de cadre didactice, au creat o mascota din materiale reciclabile, aceasta reprezentand eroul lor in lupta pentru igiena.
Proiectul ofera elevilor prilejul de a-si dezvolta aptitudinile de cooperare eficienta in cadrul lucrului intr-o echipa numeroasa, de a-si propune scopuri si a folosi creativitatea, abilitatile de comunicare, precum si cele de negociere in cadrul unei competitii si de a-si dezvolta competentele digitale. De asemenea, proiectul contribuie la motivarea elevilor in ceea ce priveste cunoasterea si aplicarea normelor de igiena personala si a mediului, atat acasa, cat si la scoala. Eficienta acestuia s-a dovedit si in directia cresterii responsabilitatii parintilor in ceea ce priveste participarea lor alaturi de copii, la activitatile desfasurate in scoala. Suntem foarte bucurosi ca ne aflam printre castigatori, copiii si parintii sunt mandri de aceasta realizare care insemnat munca, responsabilizare si apropiere, a declarat Elena Davidescu, coordonatoarea proiectului din partea C. N Nicolae Titulescu.
Creativitatea si eforturile celor 50 de copii care au participat din partea colegiului slatinean vor fi rasplatite cu CD-uri cu materiale educationale si cu produse de curatenie pentru o perioada de un an.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți