12.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Telefonul pacientului, disponibil de saptamana viitoare la Spitalul Slatina

- Advertisement -

ti s-a cerut spaga, ai fost tratat cu aroganta sau ignorat de personalul medical? De saptamana viitoare, acest gen de nemultumiri si nu numai ale pacientilor SJU Slatina vor putea fi semnalate telefonic conducerii unitatii sanitare.
Telefonul pacientului – 0349911 – va deveni functional de la inceputul saptamanii viitoare. Absolut toate nemultumirile pacientilor vor fi preluate 24 de ore din 24, vor fi analizate si se vor lua masurile care se impun, a declarat Andrei Iordache, managerul unitatii sanitare.
Decizia conducerii spitalului pare sa vina pe fondul reclamatiile tot mai dese ale pacientilor la adresa personalului medical. Cele mai recente acuzatii vizeaza o asistenta din cadrul sectiei Oftalmologie, reclamata ca ar cere spaga si ar avea un comportament necivilizat cu pacientii care vin nepregatiti. Cazul a intrat in atentia Comisiei de disciplina a spitalului, iar conducerea unitatii sanitare sustine ca va lua masuri radicale daca reclamatia se va dovedi intemeiata.
Orice conditionare a actului medical in Spitalul Judetean de Urgenta Slatina va fi tratata cu toleranta zero din partea mea. Daca cele reclamate vor fi confirmate de catre Comisia de disciplina, persoana respectiva nu va mai lucra in spital. Cu aceeasi unitate de masura va fi tratat orice angajat, indiferent de numele sau renumele sau, a precizat Iordache.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți